MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2013-2014 mokslo metų foto galerija / POPIETĖ „AKMENYS AKMENĖLIAI LIETUVIŲ TAUTOSAKOS JUOSTA APJUOSTI“

Integruota  lietuvių kalbos, geografijos popietė „Akmenys akmenėliai lietuvių tautosakos juosta apjuosti“  ( dalyviai -  6b klasės mokiniai, vad.  lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Regina Šereikė, geografijos mokytoja Aušta Orechovienė).
Mokiniai papildė lietuvių kalbos ir geografijos žinias. Jie sužinojo apie didžiausius akmenis ir jų atsiradimą Lietuvoje, ką apie juos pasakoja geografai ir kalbininkai, mynė mįsles, skaitė patarles,  priežodžius. Atliko įvairias kūrybines užduotis: kūrė eilėraščius, legendas, pasakojimus, maršruto planą, reklaminį lankstinuką, pristatė didžiausius akmenis Lietuvoje, žiūrėjo ir aptarė animacinius  filmukus apie juos, dainavo dainas ir kt.
Integruota lietuvių kalbos, geografijos popietė „Akmenys akmenėliai lietuvių tautosakos juosta apjuosti“ ( dalyviai - 6b klasės mokiniai, vad. lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Regina Šereikė, geografijos mokytoja Aušta Orechovienė). Mokiniai papildė lietuvių kalbos ir geografijos žinias. Jie sužinojo apie didžiausius akmenis ir jų atsiradimą Lietuvoje, ką apie juos pasakoja geografai ir kalbininkai, mynė mįsles, skaitė patarles, priežodžius. Atliko įvairias kūrybines užduotis: kūrė eilėraščius, legendas, pasakojimus, maršruto planą, reklaminį lankstinuką, pristatė didžiausius akmenis Lietuvoje, žiūrėjo ir aptarė animacinius filmukus apie juos, dainavo dainas ir kt.